Kille blir skallad av en motorcyklist

Här har vi debutinlägget i digitalout.dk bloggsektion. Och jag tänkte att vi skulle börja med lite våld. Våld kan ha en uppiggande effekt om det utförs av rätt person, på rätt person. Jag vet inte om det här klippet kvalificerar, men jag tror nästan det. Här har du highlighten loopad i en Gif.

Okej. Det ser ut som att båda håller på med livsfarliga grejer här. Varför köra så där kan man undra. Jag skulle inte vilja köra emot en galning i en bil på det där sättet som killen med kameran på motorcykeln gör. Det är liksom inte sunt att köra så nära och så himla fort. Har de inte sett klipp på internet där folk som trott att de haft lite bättre marginaler än vad de verkligen haft legat som ett 1 cm högt blodtäcke över 20 kvadratmeter asfalt? Jag har sett det i alla fall. Och det är ingen trevlig syn alls.

Lite bakgrund till klippet

Det verkar som att det var två killar som körde sina motorcyklar. De möter killen med bilen i en korsning och kör förbi. Killen i bilen blir vansinnig av någon anledning då han menar at de körde för nära hans hus och att hans barn som satt i bilen utsattes för fara när de möttes. 20 minuter senare, efter en massa letande, lyckas killen i bilen komma ikapp motorcyklisterna och försöker köra dem av vägen. Sedan ser man resten av vad som händer i videon. En av killarna får nog och går på skall-knocken. Det är inte världens mest oschyssta skalle om du frågar mig. Det vore värre om han inte hade hjälmen på sig. Jag tror att det skulle gjort betydligt mer skada om han skulle gått skalle mot skalle. Särskilt om han klippte honom på snoken. Kommentera gärna min analys av den här videon. Har jag rätt att ta motorcyklisternas sida?